folkbal met Naragonia Quartet

datum:   zaterdag 28 september 2019
aanvang:   20u15
instructies:   Leen Devyver
groep:   Naragonia Quartet
prijs:   VVK €10-Kassa €13-Student €8-groep5+ €9-Abo €8
plaats:   Cultuurhuis De Zeepziederij - Malta 11 - 3960 Bree
meer info:   zie website 1 + website 2
emailadres:   zie email

Foto


Locatie

Grotere kaart weergeven

beschrijving

Een spetterend folkbal door Vlaanderens gekendste export-folkband

Het Naragonia Quartet brengt sinds 2007 heel eigenzinnige en fijnzinnige muziek gestoeld op Europese folk. Melodieën zijn de leidraad van deze groep, maar deze worden steeds omgetoverd tot kleine pareltjes door de creativiteit en verfijnde smaak van de vier muzikanten. Elk van hen verdiende reeds ruimschoots zijn sporen in de vaderlandse folk. De bijzondere drive die hen als band samenbrengt is het onophoudelijke streven naar energie, finesse en muzikale dynamiek. De Standaard omschreef hun laatste bekroonde cd ‘Mira’ als ‘meeslepend, ontroerend en een anachronistisch statement’. Het Eindhovens Dagblad spreekt van ‘een pracht van een album dat internationaal scoort’. Eén van de topbands binnen de Europese balfolkscene!

Voor mensen die de kneepjes van het folkdansvak nog willen leren, is er eerst een dansinitiatie met Leen Devijver. Naast een getalenteerd grafisch artieste, is ze tevens jarenlang gepokt en gemazeld in de folkbalscène als dansinstructeur. Tijdens deze initiatie leer je alle klassiekers van een doorsnee folkbal.

De initiatie is inbegrepen in de ticketprijs, maar niet verplicht. De initiatie start om 20.15 u, het folkbal omstreeks 21.30 u.

Tickets en info: +32 (0)89 84 85 65
copyright © 2010 | Webdesign: Gust Put