Bruno Deneckere & Nils De Caster - I remember the day

datum:   donderdag 21 februari 2019
aanvang:   20u15
prijs:   Kassa: €13 Vvk: €10 Student: €8 5+/Groep: €9
plaats:   De Wolken - Kloosterstraat 13 - 3960 Bree
meer info:   zie website 1 + website 2
emailadres:   zie email

Foto


Locatie

Grotere kaart weergeven

beschrijving

Miljoenen jaren geleden, toen de continenten op drift gingen, maakte een voorouder van Bruno Deneckere en Nils De Caster op het laatste nippertje de sprong naar het oude continent. Wellicht wou hij gewoon verder struinen op The Great American Plains maar hij kon vast links en rechts niet goed uit elkaar houden waardoor hij par accident afgesneden werd van zijn diep gewortelde americana roots. Een verlies voor Donald, een enorme winst voor klein Belgiqueske.

25 jaar geleden vonden Nils en Bruno common ground bij The Pink Flowers, toen nog geheel verankerd in de rockscene. Al snel bleek dat hun beider harten ook synchroon klopten voor alles wat geurde naar country, blues en folk en menig cd van hen samen rolde van de persen.

Projecten vermenigvuldigden zich en Lieven Tavernier, Guido Belcanto, Johan Verminnen, Elliott Murphy, Perry Rose, Derek, Roland en vele anderen deden beroep op hun muzikale diensten. Nils maakte uitstapjes naar film en theater met ‘The broken circle breakdown’ en Ultima Thule.

Op 21 februari stellen ze hun nieuwe cd voor: ‘I remember the day’.

Regelmatig komen beide spitsbroeders terug samen voor een nieuw kleinood gevuld met de Engelstalige teksten van Bruno en de muziek van beiden.


copyright © 2010 | Webdesign: Gust Put